Bizonyítsd, hogy diák vagy ;)

 • Diák

  *Kötelező mezők Diákigazolvánnyal szeretnék belépni Neptunnal szeretnék belépni

  A "Tovább" gombra való kattintással elfogadod az ÁSZF-et, és tudomásul veszed az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat, beleértve a cookie-k használatáról szóló tájékoztatást is.

 • Érettségiző

  *Kötelező mezők

  A "Tovább" gombra való kattintással elfogadod az ÁSZF-et, és tudomásul veszed az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat, beleértve a cookie-k használatáról szóló tájékoztatást is.


Gyakori kérdések

 • Mi a campus24?

  A campus24 az egyetemisták és főiskolások országos mobilflottája. A campus24-gyel spórolhatsz a mobil előfizetéseden, és kedvezményesen vásárolhatod meg az új mobilodat is.

 • Ki veheti igénybe a campus24 mobil tarifacsomagokat?

  A campus24 mobiltarifacsomagokat minden 18. életévét betöltött aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező magyarországi felsőoktatásban tanuló (aktív diákigazolványszámmal rendelkező) diák veheti igénybe.

  Minden aktív hallgató további 5 főnek (nem-egyetemista barátnak, családtagnak) küldhet meghívót, hogy ők is igénybe vehessék a campus24 kedvezményeit, és egyedi campus24 tarifacsomag előfizetők legyenek.

 • Telekom- /Telenor- /Vodafone ügyfél vagyok, jöhetek?

  Persze, spórolj velünk a mobilozásodon. Ingyenes a számhordozás.

 • Megtarthatom a jelenlegi számomat?

  Igen. Megtarthatod régi Telekom-os vagy Telenor-os mobilszámodat, és 20-as vagy 30-as számmal is lehetsz Vodafone-os. Ha a Vodafone-hoz hozod át a számodat, akkor átvállaljuk a szükséges adminisztrációs költségeket. Így nem kell többet fizetned annál, mintha egy 70-es hívószámon kötnél szerződést. SIM kártya egyszeri díja: 1 Ft.

 • Hogy tudom megrendelni a campus24 tarifákat?

  A kedvezményes campus24 tarifacsomagokat itt, a campus24.hu weboldalon tudod megrendelni. Hitelesítsd magad az adataiddal (ha egyetemista vagy akkor a diákigazolványszámoddal, ha nem-egyetemista vagy, akkor az emailben kapott belépési kódoddal.) Lépj be a belső felületre, és máris megrendelheted a számodra ideális tarifacsomagot.

 • Hogy kaphat belépési engedélyt nem-egyetemista barát, családtag?

  Minden aktív diák a belső felületen tud meghívót küldeni (maximum 5 főnek). Ha diák vagy, akkor lépj be a belső felületre (hitelesítsd magad), majd a menüben válaszd a “Meghívó küldése” menüpontot.

 • Miért kell hitelesítenem magam, hogy lássam a kedvezményeket?

  A campus24 ajánlatai nem teljes körűek. A kedvezményes tarifákhoz és készülékekhez kizárólag aktív egyetemista/főiskolás diák, illetve az általa meghívott nem-egyetemista barát, családtag férhet hozzá.

 • Mi történik, ha megszűnik a tanulói jogviszonyom?

  A campus24 tarifacsomagokat 2 éves hűségidővel tudod igénybe venni. A szerződés megkötésétől számított 24 hónapig vagy jogosult a kedvezményes campus24 tarifák használatára. A lényeg, hogy a megkötéskor még aktív hallgató legyél.
 • További információk

  A visszavonásig elérhető campus24 tarifacsomagokra azon 18. életévét betöltött főiskolás, egyetemista, érvényes magyar felsőoktatási diákigazolvánnyal rendelkező Előfizető, valamint az általa a www.campus24.hu honlapon meghívott (maximum 5 fő) nem-egyetemista barát, családtag, ismerős Előfizető jogosult, aki 2 éves határozott idejű szerződéssel vásárol campus24 flash, vagy campus24 flow szolgáltatáscsomagot. Az Előfizető díjmentesen jogosult a Percdíj Nullázó Opcióra, mely díjmentes beszélgetést biztosít az összes campus24 tarifás (campus24 flash és campus24 flow) előfizetővel belföldön. Vodafone fenntartja a jogot, hogy a fent említett szolgáltatáscsomagokat az Előfizető 2 éves határozott idejű szerződésének lejárata után megvonja, amennyiben az Előfizető, vagy az ő általa meghívott Előfizető nem rendelkezik érvényes magyar felsőoktatási diákigazolvánnyal.
  Az e-Pack igénybevétele esetén, kedvezőbb havi előfizetési díj ellenében az Előfizető vállalja, hogy valamennyi előfizetése tekintetében E-számlát vesz igénybe, a számla kiegyenlítése a számlán feltüntetett fizetési határidőig megtörténik a www.vodafone.hu/szamlabefizetes oldalon vagy az E-számla profilon vagy a Vodafone mobil alkalmazáson keresztül vagy banki átutalással, csoportos beszedési megbízással, OTP bankautomatákon keresztül. Amennyiben az Előfizető valamely hónapban nem tesz eleget a fenti feltételek bármelyikének, a következő havi számláján campus24 flash és campus24 flow Előfizetők esetén bruttó 500 Ft egyszeri díj kerül kiterhelésre. A szerződés megkötésével egyidejűleg kérhető a Vodafone EU Roaming szolgáltatás aktiválása, melynek külön díja nincs, és mellyel a Szolgáltató által meghatározott roaming-hálózatokon a magyarországi hívószámokra irányuló normál díjas hívások/SMS -ek az Előfizető által használt szolgáltatáscsomag Vodafone Magyarország hálózatán alkalmazott belföldi normál díján történő elszámolásán túl a tarifájukban meghatározott belföldön irányadó adatkeretük erejéig és annak terhére forgalmazhatnak adatot. A partnerhálózatok aktuális listája a www.vodafone.hu/redeu internetes oldalon érhető el. A szolgáltatás a sikeres megrendelést követően annak lemondásáig aktív marad. Részletes leírás a kedvezményes roaming-díjakról Vodafone EU Roaming használata során a lakossági ÁSZF Díjszabás A/5.2 pontjában található. A Vodafone EU Roaming szolgáltatás kizárólag az arányos utazási célú felhasználás szabályainak betartása mellett, természetes személy felhasználók személyes hírközlési igényeinek kielégítésére használható (magán utazások céljára), azaz a Vodafone EU Roaming életvitelszerű magyarországi tartózkodás esetén, utazások során vehető igénybe és a Vodafone EU Roaming használata során a külföldi, magyarországi hívószámokra irányuló hívások, SMS-ek és MMS-ek használata; illetve a külföldön felhasznált adatmennyiség mértéke (tarifában foglalt adatforgalom és kiegészítő adatopciók együttvéve) nem haladhatja meg a belföldi használat kettő havi átlagát, továbbá a Vodafone EU Roaming használata esetén számlázási ciklusonként minimum egy hazai tranzakciót (pl. hívás indítás/fogadás, adatforgalom) kell indítani, illetve kezdeményezni a Szolgáltató belföldi hálózatáról. Nem rendeltetésszerű használat esetén, a Vodafone fenntartja magának a jogot, hogy előzetes értesítést követően a Vodafone EU Roaming szolgáltatást adott előfizetés tekintetében törölje.
  Készülék és tartozék ajánlataink visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényesek 2 éves határozott idejű szerződéssel. A fenti árak tartalmazzák az áfát. Részletekről érdeklődj a hello@campus24.hu e-mail címen. Részletfizetéssel is elérhetőek egyes telefonok - kizárólag belföldi egyéni előfizetők vehetik igénybe. A részletfizetés 6 hónapos kamat- és költségmentes (0% THM) részletfizetési kedvezmény. Amennyiben valamely részlet megfizetésével az előfizető késedelembe esik, a Vodafone fenntartja a jogot, hogy az előfizetéshez kapcsolódó, még hátralévő részletek mindegyikét egy összegben esedékesnek tekintse. Ezt legkésőbb a számlatartozás miatti szerződésbontást követően kiállított havi számlával be kell fizetni. A készülékek Vodafone hálózati korlátozással vannak ellátva. A kedvezményes készülék árak a kizárólag egyes flotta tarifák mellé opcionálisan rendelhető Net 500 MB, Net 1 GB, Net 2 GB adatopciók választása esetén 2 éves határozott idejű szerződéssel érvényesek, amellyel az előfizető vállalja, hogy az adott szolgáltatást a Vodafone általi aktiválástól számított 2 évig fenntartja, magasabb adatforgalmat magában foglaló adatopcióra váltásra a lehetőség biztosított. A választott adatopcióhoz járó kedvezmény maximum a készülékár erejéig vehető igénybe. Amennyiben a készülék ára alacsonyabb, mint a kedvezmény mértéke, akkor a készülék számlán minden esetben 1 Ft szerepel. A választott adatopció havidíjában foglalt adatmennyiség csak belföldi használat esetén érvényes. A nem osztható adatopciók havidíjában foglalt belföldi adatmennyiség felhasználását követően a sebesség 0/0 Mbit/s-ra korlátozódik a számlázási ciklus végéig. A számlázási egység egységesen 10 KB. Az online kedvezmény mértéke maximum a kiválasztott készülékár erejéig érvényes.
  Havidíjas Előfizetői Szerződés esetén az Előfizető előzetes hitelképesség vizsgálaton esik át. Az eredmény függvényében a Vodafone jogosult a szolgáltatás igénybevételét előleg vagy egyéb, más biztosíték (pl. bankgarancia, kezesség stb.) adásához kötni. Ha az Előfizetői Szerződés hatályba lépését követő két éven belül az Előfizető érdekkörében felmerülő okból az Előfizetői Szerződés megszüntetésére kerül sor, a Lakossági ÁSZF 12.6.12. pontjában, illetve az Adásvételi Szerződésben meghatározott mértékű kötbér fizetendő. A Vodafone szolgáltatásairól és annak részletes igénybevételi feltételeiről ügyfeleik az Általános Szerződési Feltételekből tájékozódhatnak. Ha az Előfizetői Szerződés hatályba lépését követő 2 éven belül az Előfizető érdekkörében felmerülő okból az Előfizetői Szerződés megszüntetésére kerül sor, a Lakossági ÁSZF 12.6.12 pontjában, illetve az Adásvételi Szerződésben meghatározott mértékű kötbér fizetendő.
  Amennyiben az Előfizető 4G/LTE képes készülékkel rendelkezik, úgy a 4G/LTE lefedettségi területen Vodafone 4G/LTE hálózatán veheti igénybe a szolgáltatásokat, az ASZF-ben rögzített minőségi mutatók és feltételek szerint. Az aktuálisan elérhető sávszélesség az adott területen a szolgáltatást biztosító hálózati technológia elérhetőségének, az azt támogató eszközök (pl. készülék, megfelelő SIM) meglétének, illetve a hálózat aktuális leterheltségének a függvénye. Az aktuális hálózati lefedettség megtekinthető a www.vodafone.hu/lefedettsegi-terkep oldalon. További feltételek és információk a hello@campus24.hu e-mail címen, vagy a campus24.hu weboldalon.