Kosaram
SIM kártya Készülék + SIM kártya
Kövessen
minket!

Készülékvásárlási információk
 • További információk

  Készülék és tartozék ajánlataink 2017. február 1-től visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényesek 2 éves határozott idejű szerződéssel. A fenti árak tartalmazzák az áfát.

  Részletekről érdeklődj a hello@campus24.hu e-mail címen. Részletfizetéssel is elérhetőek egyes telefonok - kizárólag belföldi egyéni előfizetők vehetik igénybe. A részletfizetés 6 hónapos kamat- és költségmentes (0% THM) részletfizetési kedvezmény. Amennyiben valamely részlet megfizetésével az előfizető késedelembe esik, a Vodafone fenntartja a jogot, hogy az előfizetéshez kapcsolódó, még hátralévő részletek mindegyikét egy összegben esedékesnek tekintse. Ezt legkésőbb a számlatartozás miatti szerződésbontást követően kiállított havi számlával be kell fizetni. A készülékek Vodafone hálózati korlátozással vannak ellátva.

  Új campus24 tarifa előfizetés esetén további 2000 Ft árkedvezményt biztosítunk a a weboldalon feltüntetett készülékek árából webshopos megrendelés esetén.

  A kedvezményes készülék árak a kizárólag egyes flotta tarifák mellé opcionálisan rendelhető Net 500 MB, Net 1 GB, Net 2 GB adatopciók választása esetén 2 éves határozott idejű szerződéssel érvényesek, amellyel az előfizető vállalja, hogy az adott szolgáltatást a Vodafone általi aktiválástól számított 2 évig fenntartja, magasabb adatforgalmat magában foglaló adatopcióra váltásra a lehetőség biztosított. A választott adatopcióhoz járó kedvezmény maximum a készülékár erejéig vehető igénybe. Amennyiben a készülék ára alacsonyabb, mint a kedvezmény mértéke, akkor a készülék számlán minden esetben 1 Ft szerepel. A választott adatopció havidíjában foglalt adatmennyiség csak belföldi használat esetén érvényes. A nem osztható adatopciók havidíjában foglalt belföldi adatmennyiség felhasználását követően a sebesség 0/0 Mbit/s-ra korlátozódik a számlázási ciklus végéig. A számlázási egység egységesen 10 KB. Az online kedvezmény mértéke maximum a kiválasztott készülékár erejéig érvényes.

  Havidíjas Előfizetői Szerződés esetén az Előfizető előzetes hitelképesség vizsgálaton esik át. Az eredmény függvényében a Vodafone jogosult a szolgáltatás igénybevételét előleg vagy egyéb, más biztosíték (pl. bankgarancia, kezesség stb.) adásához kötni. Ha az Előfizetői Szerződés hatályba lépését követő két éven belül az Előfizető érdekkörében felmerülő okból az Előfizetői Szerződés megszüntetésére kerül sor, a Lakossági ÁSZF 12.6.12. pontjában, illetve az Adásvételi Szerződésben meghatározott mértékű kötbér fizetendő. A Vodafone szolgáltatásairól és annak részletes igénybevételi feltételeiről ügyfeleik az Általános Szerződési Feltételekből tájékozódhatnak.