Kosaram
SIM kártya Készülék + SIM kártya
Kövessen
minket!
2GB adat alapból
minden campus24 tarifacsomagban
2GB adat minden hónapban

Egyetemistaként csupa kihívás az élet, amihez 2GB adat mindig jól jön. Sosem tudhatod, hogy épp mikor kell felugranod a szeretett Neptunra, hogy egy #utolsópillanatos tárgyfelvétellel, vagy egy gyors pótvizsgadíj befizetéssel mentsd meg a félévedet. Arról ne is beszéljünk, hogy annál cikibb nincs, ha vizsga közben fel kell emelned a telefonod a magasba, mert gyenge a wifi… (true story)

Mobilinternet használat külföldön is

A tarifacsomagodba foglalt összes adatot (alapból 2GB) korlátlanul felhasználhatod további díjfizetés nélkül, hiszen a Vodafone EU Roaming (link) szolgáltatását minden campus24 tarifacsomag tartalmazza. Netezz bátran az Európai Unió + Izland + Liechtenstein + Norvégia + Svájc + Törökország meghatározott hálózatain. Arra figyelj, hogy kizárólag a megjelölt partnerhálózatokon érhető el a roaming-szolgáltatás.

Opcionális plusz adat

Ha nem lenne elég a 2GB, akkor bármikor kedvezményesen vásárolhatsz hozzá plusz 1GB, 3GB, 4GB, vagy 12 GB adatot, ami minden hónapban a rendelkezésedre áll majd. Igen, ezeket is felhasználhatod az EU-ban.

Opcionális plusz adat (készülékkel)

Érdemes odafigyelned arra, hogy ha plusz adatot vásárolsz a tarifacsomagodhoz (500MB, 1GB, 2GB), akkor további jelentős kedvezményhez juthasz mobiltelefon készülék vásárláskor.

Mi van akkor, ha elfogy az adatom?

A havidíjba foglalt belföldi adatmennyiség felhasználását követően a sebesség 0/0 Mbit/s-ra korlátozódik a számlzási ciklus végéig. Ellenőrizd bármikor aktuális adatforgalmadat és rendelj kiegészítő adatopciót a Netinfon (https://www.vodafone.hu/lakossagi/internet/informaciok/netinfo), ha az adott hónapban nagyobb adatmennyiségre van szükséged.