Kosaram
SIM kártya Készülék + SIM kártya
Kövessen
minket!
Családtagoknak, barátoknak is!
Ki tud meghívót küldeni?

Minden 18. életévét betöltött főiskolás, egyetemista, érvényes magyar felsőoktatási diákigazolvánnyal rendelkező hallgató maximum 5 db meghívót tud küldeni.

Kinek lehet meghívót küldeni?

Csak olyan családtagnak, nem-egyetemista barátnak, ismerősnek küldj meghívót, aki nem rendelkezik aktív hallgatói státusszal. Az általad meghívott személyek külön előfizetőként csatlakoznak majd. Ők meghívót nem tudnak küldeni másoknak, csak a saját nevükre köthetnek 5 db előfizetést.


Példa: 1 db meghívót küldesz Apukádnak/Anyukádnak, aki a saját nevére 5 előfizetést köthet, pl.: Apa, Anya, Tesó1, Tesó2, Nagymama

Hogy tudok meghívót küldeni?

  • Hitelesítsd magad a campus24.hu belépési felületén, majd kattints a menüben a “Meghívó küldése” menüpontra.
  • Pontosítsd az adataidat.
  • Az oldal alján található mezőkbe írd be annak a személnyek az adatait (keresztnév, vezetéknév, e-mail cím, telefonszám) akinek a meghívót küldeni szeretnéd.
  • A megadott személynek 24 órán belül kiküldjük a meghívót és az azonosító kódot, amivel beléphet a belső rendszerbe, és így ő is megrendelheti a kedvezményes campus24 tarifacsomagot.

FONTOS:
Az általad kiküldött meghívókat a meghívottak 1 hónapig használhatják fel arra, hogy megkössék első campus24 tarifacsomag előfizetésüket. Amennyiben nem használják fel, úgy inaktívvá válik meghívójuk, így újra kiküldhetővé válik egy meghívód.